Hoşgeldiniz

Kapıda ödeme ile güvenle alış-veriş yapabileceğiniz el emeği ürünlerimi beğenmenizi umarım,
Güzel ve kaliteli zaman geçirmeniz dileğiyle...

23 Şubat 2012 Perşembe



bu uçağı amigurumi forumda gördüğümde hemen yapmalıyım dedim. sanırım emeğime de deydi ortaya bakın bu güzel uçak çıktı.
sizde yapmak isterseniz  burdan buyrun :)

21 Şubat 2012 Salı

Benim güzel uğur böcüğüm :)

Bu da benim uğur böceğim.  Kendisi odamda baş köşede yerini aldı. tabi kızım büyüyene kadar :) sanırım büyüdüğünde hiç bir oyuncağı sahiplenme şansım olmayacak. Ya da ikişer tane mi yapsam ne?

9 Şubat 2012 Perşembe


Birgün oturdum pc başına acaba ne yapsam diye geziniyorum. Eşim geldi ne aranıyorsun diye sordu ne yapsam ki acaba diye bakıyorum dedim. Vee o da ne eşim meğer piglet hastasıymış. Piglet'i görür görmez tabiri caizse yapıştı bilgisayarın ekrarına. Piglet yap piglet yap :) Eeee yaptım bende. Sen istersinde ben yapmam mı aşkım :)


8 Şubat 2012 Çarşamba

HELLO KITTY

Bu da benim yaptığım hello kıtty. 2 Şubat'a
sayfamda yaptığım çekiliş ile sayfamın izliyicilerinden bir kişiye hediye olarak gönderdim. Hello kitty her kız çocuğunun hayran olduğu bir kahraman Benim kızım henüz 8 aylık onun için hello kıtty de pepee de aynı. hepsi yemek için güzel şeyler :) İstiyorum ki bir an önce büyüse de anne bana şu oyuncaktan örer misin? dese :) bayıla bayıla sabahlara kadar oturup örerim herhalde. düşünsenize çocuğunuzu çok mutlu edecek bir hediyeyi kendi ellerinizle yapıyorsunuz. bundan daha güzel ne olabilir ki :)

7 Şubat 2012 Salı

 pepe ve şila örülürde bebe örülmez mi? örülür tabiki. benim bebe abisi ve kuzeniyle neredeyse aynı boyda oldu.ben bu bebeye her baktığımda gülümsüyorum :) baksanıza emiğiyle nasıl da güzel bakıyor. :)
BİR KEDİ GÖRDÜM SANKİ :)

Bunlarda benim çok ama çok severek ördüğüm tweetylerim. Bu soğuk kış günlerinde üşümesine gönlüm razı olmad. Şapkasıyla atkısı bence çok yakıştı.Kış konseptine uygun oldu :)




internette gezerken biryerle gördüğüm ve yapılacaklar arşivime eklediğim uğur böcüğüm. bu foto bana ait değil benim uğur böcüğüm yapım aşamasında ve biraz daha küçük olacak.



6 Şubat 2012 Pazartesi


sevgiiler gününe özel bir hediye de Aris'den. Ben talip oldum. Yapmanız gereken çok kolay sayfayı beğenip sevgililer günü için hangi kolyenin daha güzel olduğunu oylamanız yeterli sonrasında izim soyisim tel gibi bilgiler ve işte çekilişe katıldınız bile... denemekte fayda var.
katılmak için buyrunuz

3 Şubat 2012 Cuma

pepee ve şila furyasına bende katıldım. benim kızım daha küçük haberi bile yok pepee dende şila'dan da. ama olsun ben sıvadım kolları ve ortaya bunlar çıktı.
yasemin kale'den pepe yapılış için bir tık :)
                           şila yapılışı için bir  tık daha


amigurumi yapmaya ilk karar verdiğimde evinnesesiveamigurumi blog da bu pembe panteri gördüm. Hemen kolları sıvadım. Ama yaptığım bir hata vardı ki pembe panterle başlamak :) Yahu senin neyine pembe panter örmek daha yeni başlıyorsun daha kolay birşey seçsene. ne sayılardan anlıyordum ne de ifadelerden. neyse öyle ya böyle yap derken sonunda ortaya bu sevimli pembe panter çıktı. biraz amatörce ama olsun beni çok mutlu etti :))

sizde bu güzel pambe panteri örmek isteseniz tık tık
Evetttttt böylece bende blog dünyasına giriş yapmış bulunmaktayım. Aslında tam olarak nereden başlayacağımı bilemiyorum. Kendimi tanıtarak başlamak en doğru giriş olsa gerek :)
Ben Özlem Ozan. 4 yıllık evliyim dünyalar tatlısı 8 aylık bir kızım var. İsmi Ada. Bazı kişiler beni facebook daki dumansızfabrikamözlemozan sayfasından tanıyacaklardır. İlerleyen günlerde kendimi daha iyi tanıtma fırsatı bulacağımı düşünüyorum.
Blogumda öncelikli olarak el yapımı örgü oyuncaklara yani amigurumilere yer vermeyi düşünüyorum.Ayrıca diğer yaptığım işlerini de paylaşacağım Sanıyorum bir çok kişi de amigurumi yapmaya benim gibi başlamıştır. Bende kızıma oyuncak yapma isteğiyle başladım. Bir iki derken baktım ki ben bu işi yapabiliyorum. Çocukları olan arkadaşlarım bizde isteriz dediler zevkle dedim.Onlara da yaptım :) Benim cimcimem müsade ettikçe oyuncaklarımı yapmaya çalışıyorum.Biri bitince diğerine başlamak için sabırsızlanıyorum. Galiba amigurumi bağımlılık yapıyor.Artık böyle düşünmeye başladım. Yoksa başka türlü insan bir oyuncağı bitirecem diye sabahın beşine kadar oturur mu? hemde benim gibi minicik bir kızı var ve onu uyutmayacaksa :) Amigurumi benim için böyle birşey işte.  Başlangıç için aklıma gelenler bunlar. Benim 8 aylık cimcime kızım Ada müsade ettiği sürece paylaşımlar yapmaya çalışacam :) Yazımı okuyan herkese teşekkürler.


Sevgilerimle...
Özlem OZAN
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...